Estonia Latvia Lithuania Finland Norway Sweden Bulgaria Czech Poland Denmark Serbia Croatia Romania Bosnia Herzegovina Slovenia Slovakia Germany

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

Millä periaatteella peniksen suurentamismenetelmä toimii?

Tutkimusten tuloksena saatiin tietoja, joiden perusteella luotiin tehokas menetelmä, joka mahdollistaa lyhyessä ajassa saavuttamaan peniksen suurentamisessa huomattavia tuloksia. Menetelmä perustuu helppoihin, mutta tehokkaisiin harjoituksiin, joiden avulla toimii kudosten venytys- ja kasvuprosessi. Tätä voi verrata kehonrakentamiseen.

Tarvitseeko tämän menetelmän käyttäminen lääkärin neuvoa?

Ei tarvitse. Harjoitukset ovat lääkärien puolelta hyväksyttyjä ja täysin varattomia käytettäväksi. Ne vaikuttavat tehokkaasti.

Kuinka vanhana tätä menetelmää voi aloittaa käyttämään?

Tällä ainutlaatuisella harjoitusjärjestelmällä ei ole ikärajoituksia ja se sopii kaikenikäisille.

Paljonko aikaa kuuluu ensimmäisiin tuloksiin?

Tulosten nopeus riippuu teidän fysiologiasta ja useista muista tekijöistä: psykologisista, anatomisista ja fyysillisistä. Miehet, jotka ovat kokeneet sen itse, väittävät, että ensimmäiset tulokset näkyvät jo kahden viikkon päästä.

Mitä kauemmin treenaa, sitä suuremmaksi kasvaa?

Kyllä, mitä kauemmin te treenaatte, sitä paremmat ovat tuloksenne.

Olen lukenut, että peniksen keskikokoinen pituus on 15 senttimetriä. Millainen se on muilla kansoilla?

Tänäpäivänä peniksen suuruuden seikkaperäisenä tutkimuksena on Kinsey:n raportti, jossa väitetään, että valkoisen rodun keskikokoisen peniksen pituus on 15,7 cm ja ympärysmitta 9,4 cm ja mustan rodun edustajilla vastavat suuruudet ovat 15,9 ja 9,6 cm. Ero on vain 0,2 cm, joka ei ole tilastollisesti merkitsevä arvo. Yleensä peniksen suuruuden ero mailman eri osissa on todella pieni.

Vaikuttaako mastrubaatio peniksen kasvuun?

Liikkeellä on mielipite, että mitä enemmän mastruboi, sitä vähemmän kasvaa. Siitä on erilaisia mielipiteitä – yhdet ovat samaa mieltä ja toiset, joita on suunnilleen yhtä paljon, väittävät päinvastoin.

Tehostaako esilämmitys kasvua?

Suoraa yheyttä ei ole havaittu.

Millaisen takuun saan?

Teidän tyytyväisyys on taattu. Te ette ole ensimmäinen, joka tätä menetelmää käyttää. He, jotka ovat jo käyttäneet, ovat tyytyväisiä ja jatkavat tilausten tekemistä. Usein nimenomaan meidän asiakkaamme mainostavat meitä omille kavereilleen.

Jarmo, 26-vuotias
Ensimmaiset tulokset ilmenivat jo parin viikon paasta. En vaita, etta minun kalu olisi kasvanut heti 10 sentilla, mutta tunsin seksuaalisen voimakkuuden nousuaallon ja minun kalu oli muuttunut miehisemmaksi.
Markku, 44-vuotias
Ensimmaiset muutokset, joita olen huomannut, olivat jo viikon paasta siita, kun aloin kayttamaan peniksen suurentamisohjelmaa. Tunsin, etta minulla oli pidennetty erektio.
Mauno 35-vuotias
Kaksiviikkoisen treenaamisen tuloksena en tunnista peiliin katsoessa omaa penistani. Minun tyttoystavani sanoo, etta olen muuttunut sangyssa kestavammaksi.
Tarmo, 23 -vuotias
Menetelman kayttamisen jalkeen minun penikseni on muuttunut kovemmaksi ja voimakkaammaksi, kuin osasin odottaa.
Erkki, 24 -vuotias
Treenaamalla teidan systeemin mukaan, minun penikseni pituus on lisaantynyt melkein 2 cm ja ymparysmitta noin puoli senttia. Teidan menetelma on kerta kaikkiaan super!
Kusta 23 -vuotias
Niin kuin suurin osa, epailin minakin menetelman tuloksellisuutta. Paatin ratkaista ongelman tieteellisesti ja epaonnistumistapauksessa rikkoa myytin. Ennen treenien alkua olen huolellisesti mitannut oman penikseni ja yllatyksella ei ollut rajoja, kun tein uudet mittaukset 1,5 kk paasta. Lisakasvua pituudella oli 3,5 ja ymparysmitan lisays oli yli senttimetri. Se tosiaan toimii, vaikka minun tulokset eivat ole lahellakaan parhaita.
Mikko, 34-vuotias
2,5 kuukauden systemaattisten treenien jalkeen peniksen pituus on kasvanut 15,5 senttimetrista 20,5 senttiin. Ymparysmitta kasvoi noin 2 cm. Niin loistavia tuloksia en osannut odottaa. Jos ollaan rehellisia, niin olen odottanut taytta epaonnistumista.
Viljo, 22-vuotias
... kaksi kuukautta myohemmin, seisotte ja katsotte ylpeana omaa �mega-kalua� ja ajattelette: �Piruvie� taa on makee!� Mina sain uuden itsevarmuuden tunteen ja olen muuttunut seksissa hurjemmaksi.
Risto, 29-vuotias
Oli hyvin yllattavaa, kuinka helppo ja tehokas tama menetelma on. Noin kuukauden aikana olen saavuttanut loistavan tuloksen. Minun penis suureni melkein 6 sentilla! Mina ja minun partneri olemme olleet hyvin tyytyvaisia tuloksiin!
Unto, 31-vuotias
Tulos, jota olen saavuttanut, auttaa ymmartamaan etta suuri penis on seksissa tarkeinta. Tama toimii! Suuret kiitokset!
Esa, 28-vuotias
Mina aloin uskoa omiin voimiini sankypuuhissa. En tieda, auttoivatko harjoitukset tai yksinkertaisesti muutos korvien valissa, mutta erektio on mieleton ja naista voin nyt tehda tuntikausia onnelliseksi. Eiko ole mahtavaa?!